Inschrijving


Algemene voorwaarden
Door in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden voor dit evenement.
Klik hier om de voorwaarden te downloaden

Annulering
De annuleringsvoorwaarden vind je in onze algemene voorwaarden. Daar kun je lezen dat je bij annulering credits ontvangt voor een volgend evenement van Bearsports. Een andere mogelijkheid is het overdragen van jouw startnummer aan een andere loper.

Inschrijfgeld
10 kilometer: € 29,-
Halve marathon: € 34,-
Marathon: € 49,-
Van elke inschrijving gaat € 10,- naar Kika voor het onderzoek naar kinderkanker. Een extra vrijwillige bijdrage kan ook meteen gestort worden.
Deze bedragen zijn exclusief de transactiekosten van inschrijfplatform Larssie.com.

Overdragen startnummers
Kun je uiteindelijk toch niet deelnemen dan is het mogelijk het startnummer over te dragen aan een andere loper.

T-shirt
Een t-shirt is te bestellen voor €15,00. Deze kan voor de wedstrijd worden afgehaald bij de merchandisebalie (afbeeldingen volgen).

Wedstrijddag


Afval
Deze trail wordt georganiseerd door natuurliefhebbers en we krijgen de mogelijkheid om mooie paden in de natuur te beleven door de medewerking van Natuurmonumenten en andere natuurorganisaties. We verwachten van iedere deelnemer dat ze geen troep op de paden achterlaten, maar deze weggooien op de daarvoor aangewezen plekken bij de verzorgingsposten of finish. Ook sinaasappel- en bananenschillen blijven in de natuur achter. Indien je bewust iets weggooit op een andere plek, zal dit worden bestraft met diskwalificatie.

Alcoholgebruik
Tijdens en na onze lopen krijg je de gelegenheid om te proeven en genieten van heerlijke Limburgse wijnen. Uiteraard proberen we dat met elkaar op een zeer verantwoorde manier te doen en rekenen we ook op jullie medewerking. Ook na het verlaten van ons terrein rekenen we daarop. Stap niet achter het stuur met een glaasje op!

Bekervrij
Let op onze verzorgingsposten zijn bekervrij!
Wij maken geen gebruik van plastic bekers bij onze verzorgingsposten. Hiervoor dien je zelf een (opvouwbare) beker mee te nemen als je iets anders dan wijn wilt drinken.
Het is mogelijk om een opvouwbare beker te bestellen bij de inschrijving mocht je er nog geen hebben.

Garderobe
Op het evenemententerrein nabij start, finish en aanmeldbureau is een bewaakte garderobe tent aanwezig.
In de startbescheiden die je bij het aanmeldbureau ontvangt zit een bagagelabel. Bevestig dit label aan je tas en lever hem in bij de garderobe tent.
Het nummer op het bagagelabel correspondeert met je startnummer en de tas kan alleen opgehaald worden op vertoon van je startnummer.

Medaille
Elke finisher krijgt een medaille en de kosten daarvan zijn inbegrepen in het inschrijfgeld.

Medische ondersteuning
Er is medische ondersteuning aan de finish en op het parcours door: Stichting Sportdokters.
Medische hulp nodig? Op het startnummer staat het telefoonnummer van de organisatie. Stuur je locatie via Whatsapp door, indien mogelijk.

Omkleden & douchen
We zorgen voor een overdekte en dus droge plek waar je kunt omkleden. Douches zijn helaas niet beschikbaar.

Parcours
De exacte routes moeten nog vastgesteld worden maar die zullen grotendeels over onverharde wegen zijn. Het is Zuid-Limburg dus houd ook rekening met heel wat hoogtemeters.

Podium
Er zijn podiumprijzen voor de nummers 1, 2 en 3 op elke afstand voor dames en heren. Er zijn geen aparte leeftijdscategorieën.
De prijsuitreiking zal zo snel mogelijk plaatsvinden nadat de nummers 1, 2 en 3 van een afstand gefinisht zijn.

Starttijden (onder voorbehoud)
De marathon start om 10:00 uur, gevolgd door de halve marathon om 10:30 uur en tot slot de 10 kilometer om 11:00 uur.

Tijdlimiet
Alle parcoursen sluiten om 16: 00 uur en dat betekent dat de marathon een tijdslimiet heeft van 6 uur.

Verzorgingsposten
Uiteraard hebben we diverse verzorgingsposten waar je niet alleen wijn kunt krijgen. In de aanloop naar het evenement informeren wij je verder.